Databox logo Databox logo

Karijere

Karijere

Poželiš li svoju profesionalnu karijeru nastaviti (ili započeti) u Databoxu, uživat ćeš u ogromnim mogućnostima usavršavanja, napredovanja i dodatnog obrazovanja u vodećem Cloud i Data Centru u Hrvatskoj.  Opušteno poslovno okruženje olakšat će ti svakodnevno funkcioniranje na poslu, a neformalna poslovna kultura i prijateljski odnosi uklonit će sve potencijalne prepreke u otvorenoj komunikaciji s kolegama neovisno o hijerarhiji unutar tvrtke.

Ok, ajmo sad zapravo 😊 Ne želimo da ovo bude još jedna dosadna stranica „karijera“, jer ni mi nismo dosadna tvrtka. Iako svaku riječ iz prvog paragrafa potpisujemo do zadnjeg slova, DataBox zapravo čini tim opuštenih i veselih profesionalaca čiji je cilj biti najbolji u svom poslu i klijentima pružiti najbolju moguću uslugu u svakom trenu, no pritom ne zaboraviti da je jedino zadovoljan zaposlenik dobar zaposlenik! 😊

Vjerujemo kako su upravo kvalitetni ljudi najvažniji kotačić svakog mehanizma i „faktor x“ koji prosječnu tvrtku podiže u uspješnu – i zato zadovoljstvo zaposlenika shvaćamo vrlo ozbiljno. Čak i najizazovniji dani lakši su kad si okružen pouzdanim, prijateljski nastrojenim kolegama na koje se možeš osloniti, a širok raspon projekata i korisnika pobrinut će se da nikada ne upadneš u rutinu poznatu kao „hamster wheel“. Timski rad, odgovornost prema poslu i želja za usavršavanjem bit će ti najveći plus, a minus ćeš zaraditi jedino nedostatkom smisla za humor.

Jedina stvar koja nas živcira više od dosadnih korporativnih stranica su korporativne stranice koje ne navode transparentno benefite za zaposlenike, pa smo se pobrinuli da ti na dnu stranice odmah predstavimo što sve možeš očekivati pridružiš li se DataBox timu.

S obzirom na to da smo vodeći pružatelj Cloud i Data Centar rješenja u Hrvatskoj i jedan od vodećih u regij i, volimo se pohvaliti i da radimo s najvećim klijentima u regiji, što našim zaposlenicima nudi mogućost rada na izazovnim i inovativnim projektima. Korisnicima nudimo vrhunske usluge, tehnologije i rješenja krojena prema njihovim potrebama, a zaposlenicima ispunjenje punog profesionalnog potencijala. U prijevodu – rad u DataBoxu definitivno nije dosadan, a atmosfera je sve samo ne strogo korporativna. Ako se želiš osobno uvjeriti da nismo pisali floskule iza kojih se stojimo, javi nam se!

Zvonimir Milas

Voditelj odjela prodaje

Ivan Rajninger

Voditelj Telekom odjela

Vladimir Olujić

CTO

Filip Olujić

CEO

DataBox tim

Rad u stabilnoj tvrtki - u timu stručnjaka.

Stručne edukacije

Stručno usavršavanje kod vodećih IT proizvođača ili konferencije i certifikati kojima ćeš unaprijediti svoju ekspertizu? Biramo zajedno - bitno nam je samo da želiš učiti i napredovati.

Poslovni balans

Bitno nam je da su radni zadaci izvršeni na vrijeme ali i da imaš vremena za sve one male stvari koje te vesele, zato nam je iznimno važan dobar balans poslovnog i privatnog.

Financijske pogodnosti

Mi prepoznajemo tvoj trud i zalaganje te ga nagrađujemo tijekom cijele godine! Nagrada za ostvarene radne rezultate, jubilarna nagrada za svakih 5 godina u tvrtki, božićnica i regres, program preporuka, financijska potpora za posebne situacije.

Topli obrok

Naručuješ hranu na posao, ideš van na ručak ili nosiš fini gablec od doma? Mi smo ti osigurali subvenciju toplog obroka koju možeš iskoristiti kako god tebi odgovara!

Vrtić za klince

Imaš klince koji idu u vrtić? Za naše roditelje osigurali smo subvenciju cijene vrtića te prilagođeno radno vrijeme u periodu prilagodbe na vrtić za one najmanje.

Baby bonus

Beba je stigla? Čestitamo - dobit ćeš novčanu nagradu i poklon iznenađenja!

Božić za klince

Kad dođe vrijeme božićnih blagdana, vodimo DataBox klince u kazalište na božićnu predstavu i druženje s Djedom Božićnjakom koji im uruči njihov slatki paket! Uz to dobiju i poklon bonove kao mali dodatak "za pod bor".

Rođendanski poklon

Mi znamo koliko je rođendan poseban za svakog od nas, zato smo se pobrinuli da zajednički obilježimo tvoj dan uz prigodnu čestitku i poklon bon!

Multisport kartica

MultiSport je proizvod kojim motiviramo zaposlenike na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske. Upravo zbog toga DataBox subvencionira plaćanje kartice.

Slobodni dani

Za iznimno važne prilike u životu imamo plaćeni dopust - vjenčanje, rođenje djeteta, prvi dan škole za roditelje prvašića...

Team building

Tijekom team buildinga stvaraju se prisnost i povjerenje među zaposlenicima što rezultira pozitivnom radnom okolinom. Vođeni ovom mišlju DataBox svake godine organizira team building za svoje djelatnike.