Databox logo Databox logo

Cloud

Disaster Recovery

Disaster Recovery - Oporavak od katastrofe

Disaster Recovery-as-a-Service je usluga kojom repliciramo vašu kompletnu IT infrastruktru i podatke u naš Cloud. Mogućnost gubitka podataka ili zastoja u poslovanju se time svodi na minimum. Problemi mogu biti uzrokovani prirodnim katastrofama, tehničkim kvarovima ili ljudskim greškama.

Bez obzira na uzrok gubitka podataka, rješenje je uvijek isto - Disaster Recovery usluga.

Ako vaše poslovanje zahtijeva visoku dostupnost i kontinuiran rad u svim situacijama, DRaaS osigurava miran san. As-a-Service model znači da ne morate ulagati vlastite resurse u održavanje sustava niti brinuti o oporavku ukoliko dođe do katastrofe. Sva odgovornost je na nama, a uslugu plaćate mjesečno što je dodatan benefit jer nema kapitalnih ulaganja.

DRaaS - Kako biste oporavili ako ne uspijete spriječiti

Nadamo se da vam nikada neće trebati oporavak od katastrofe, ali priroda je nepredvidiva, ljudi griješe, a cyber napadi postaju dio svakodnevice. Zaštita od katastrofa je postala potreba, no DraaS nije univerzalno rješenje koje se može kopirati na svaku tvrtku. Svako poslovanje treba vlastiti Disaster Recovery plan. Kada bi to i bilo moguće, DataBox tim ne bi išao linijom manjeg otpora. Naš cilj nije dodati vas na popis klijenata. Naš cilj je dodati vas na popis korisnika koja zahvaljujući našoj stručnosti ne moraju strahovati od katastrofa.Tako ćete se moći u potpunosti opustiti i fokusirati na ono što vam je najvažnije - vaše poslovanje.

Prednosti DataBox Disaster Recovery Usluge

Gubitak podataka može poljuljati stabilnost poslovanja tvrtke, a bez DR plana posljedice se mogu osjećati godinama. Unatoč tome, mnoge tvrtke si ne mogu priuštiti kreiranje vlastite infrastrukture za oporavak od katastrofa, kao ni proširivanje IT tima.

Prednosti Disaster Recovery usluge:

  • Tehnička podrška 24/7/365 - naš tim upotpunjuje vaš tim i štedi vaše resurse
  • Skalabilnost bez kapitalnih troškova nadogradnje hardvera
  • Fleksibilnost - planiramo i kreiramo vaš jedinstveni DR plan
  • Poslovanje bez prekida - omogućuje ostvarivanje ciljeva bez obzira na zastoje
  • Jednostavnost oporavka i vraćanja podataka - dođe li do katastrofe, vaše poslovanje je sigurno 

Pohranite vaš Data u naš Box i mirno spavajte.

Kvarovi opreme, prirodne katastrofe i ljudske greške jako su skupe ako se njihove posljedice ne mogu ublažiti. DataBox Disaster Recovery usluga je rješenje za situacije koje ne želite doživjeti, ali ne možete biti sigurni da vas neće snaći. 

Najveća prednost prepuštanja brige o vašim podacima DataBox timu je sigurnost. U svakom trenutku ćete znati da se svi vaši podaci mogu vratiti bez obzira na uzrok njihova gubitka. Garantirano.